Workshops

WORKSHOP: “ZING EN DANS JE CHAKRA’S OPEN”

Onder bezielende begeleiding van Lies van der Bij (zangdocente en healer) en Carla Balt (healer, met dans als passie) organiseren we  een dag voor iedereen die spontaan en geïnspireerd  wil dansen, zingen & verbinding wil ervaren in muziek & beweging.

We maken een ‘reis’ door de 7 hoofdchakra’s met muziek, dans, zang en een aantal oefeningen om de chakra’s te openen, zodat je de levensenergie en de liefde voor jezelf, het leven, het samenzijn, weer voelt stromen en bruisen.

 

Na enige oefeningen om los te maken, beginnen we bij het 1e chakra, krijg je  uitleg over dit chakra en haar betekenis en maak je contact hiermee. Daarna dansen we op bij dit chakra passende muziek en doen een muzikale oefening om ook via zang en geluid ons te verbinden met dit levensgebied.

Zo vervolgen we onze reis door alle chakra’s met tussendoor voldoende ruimte om ervaringen te delen.

We draaien wereldmuziek; ingetogen, verstillend, actief en uitbundig, waar je heerlijk op kunt dansen, we  zingen prachtige mantra’s of maken intuïtief onze eigen klanken.

In deze  workshop ervaar je  behalve plezier, ook nieuwe energie en ga jij je zelfbewuster voelen.

Je hoeft geen zang,-of danservaring te hebben om mee te kunnen doen, ook als je denkt dat je niet kunt zingen of dansen ben je van harte welkom!

 

 

 

De eerst volgende workshop vindt plaats op zaterdag 14 juli 2018 in Cursuscentrum “De Poort”

Moesstraat 20, 9717 JW Groningen.

 

Kosten: € 75,00, incl. koffie, thee met wat lekkers en soep bij de lunch

Opgave:  bij Carla Balt, telefonisch 0651347834 of per mail info@praktijkpaarselotus.nl

of Lies van der Bij, telefonisch 0592-405775 of per mail info@liesvanderbij.nl

Heb je interesse om mee te doen en kun je die dag niet? Stuur  even een mail als je op de lijst wilt voor een andere keer.