Honingmassage

Honingmassage:

Deze massage is bedoelt om fysiek afvalstoffen en energetisch, pijnlijke emoties kwijt te raken.

Met mijn handen maak ik een stevige, kloppende, trekkende beweging op je rug en dit kan even een oncomfortabel gevoel geven omdat de honing gaat plakken en trekken, alsof je een pleister van de rug trekt.

Dit discomfort is juist een geschikt moment om weg te geven wat je graag kwijt wilt: gevoelens van  verdriet, boosheid of andere emotionele pijn. Je geeft het mee aan mijn handen en aan de honing en ik ondersteun je daarbij door je aan te moedigen los te laten. Hierbij kan het zijn dat je de emoties opnieuw ervaart en dat bijvoorbeeld  boosheid of het verdriet ook geuit wil worden. Hoe meer je hier aan toe durft en kunt geven, hoe meer je kwijt raakt. In het gevoel van discomfort dat de massage geeft gaat dat ‘gemakkelijker’.

Dit proces duurt ongeveer 10 minuten,  daarna geef ik je een healing.

Er is ruimte gekomen door het loslaten en  vrijgeven van oude emotie en daardoor kun jij je toe-eigenen waarnaar je verlangt. Wat jij nodig hebt ga ik met behulp van healing toevoegen aan jouw energie, bijvoorbeeld vreugde, vertrouwen, of meer rust.

Na deze massage zul je voelen dat je weer helemaal ‘schoon’ en opgeladen bent en nieuwe energie hebt ontvangen. Als herboren!

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 50,00.