Healing

Wat gebeurt er bij een behandeling ?

Als je lichamelijke of geestelijke klachten hebt, kun je kiezen voor een healing door mij. Dat kan in mijn praktijk en in sommige gevallen kan dat ook bij je thuis of in het ziekenhuis.

Alles bestaat uit energie, ook jouw fysieke en emotionele lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan waardoor je lichamelijke en of emotionele klachten hebt.

Door energieoverdracht via mijn handen kan ik jouw zelfgenezend vermogen ondersteunen en daarmee blokkades opheffen, zodat jij weer lekker in je vel zit. Klachten en spanningen nemen af. Daarbij kan ik je coachend verder helpen bij het vinden van jouw antwoorden.

Hoe werk ik;

We gaan eerst even kennis maken. Daarbij worden ook klachten en eventuele wensen en aandachtspunten zorgvuldig besproken. Bij ernstige fysieke klachten raad ik altijd aan eerst naar de huisarts te gaan. Healing kan een sterke stimulans zijn en/of aanvullend op de reguliere gezondheidszorg.

Het aantal behandelingen hangt  af van de soort klacht en hoe lang je er al mee rondloopt. Mijn ervaring is dat healing bijvoorbeeld bij stress-gerelateerde klachten snel effect heeft.

Een volledige behandeling duurt ongeveer een uur. Je gaat daarvoor, als het mogelijk is, op de behandeltafel liggen, daarbij houd je je kleding aan. Ik begin aan de voor,- of achterzijde van je lichaam en raak daarbij met mijn handen je lichaam aan en beweeg mijn handen door jouw energieveld. Ik volg hierbij  mijn intuïtie en laat me hierdoor leiden, zodat de energie kan stromen naar waar jouw lichaam het nodig heeft. Vervolgens mag je je omdraaien en wordt de andere kant van je lichaam behandeld. Als je het fijn vindt kan op de achtergrond rustige muziek gedraaid worden.

Door de behandelingen leer je beter te luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Je leert beter omgaan met emoties, zodat je deze niet meer wegstopt en terugvalt in oude patronen waarbij je je niet prettig voelt. Je zult ook eerder geneigd zijn om over je problemen te praten. Dat hoort allemaal bij de behandelcyclus. Je ontdekt dat Healing je gezonder, evenwichtiger en completer maakt.

Ik ga uit van een behandeling van 1 uur en  daarvoor vraag ik € 70,00. Soms neemt het wat meer tijd en daarvoor bereken ik niets extra’s.