CHI-VITALIZER

DE WERKING
De wervelkolom is zodanig opgebouwd dat deze zijdelingse slangachtige bewegingen kan maken. Deze zorgen ervoor dat de druk op de wervelkolom vermindert.
De CHI-VITALIZER maakt de optimale zijdelingse beweging van het lichaam mogelijk in de voor de wervelkolom ideale therapeutische positie. Door deze ritmische slingerende beweging wordt niet alleen de wervelkolom ontlast, maar ook de spieren losgemaakt en het bindweefsel aangetrokken. Al na vijf tot tien minuten ervaar je de ontspannende en rustgevende werking. Ook al lig je passief op de rug, er wordt toch een sportief effect bereikt, hetgeen ook aan mensen met beperkte bewegingsvrijheid optimale resultaten biedt. De machine werkt op een vriendelijke, volkomen ontspannen en niet belastende manier. Na de behandeling kun je een aangenaam tintelend gevoel in het lichaam ervaren. Dit is de vrijgekomen levensenergie.

DE VOORDELEN IN EEN OVERZICHT
– Stimulering van de bloedsomloop
-Ondersteuning van het lymfe-en immuunsysteem
– Verhoging van het zuurstofgehalte in het bloed waardoor de gezondheid bevorderd wordt en de kans op ziekten door de reducering van vrije radicalen verminderd wordt.
– Zachte massage van het hele lichaam, waardoor spanning en nek en schouders wordt verminderd.
– Bevordering van de spijsvertering en ontslakken door massage en stimulatie van interne organen.
– Toename van de levensenergie waardoor ook de seksualiteit verbetert
– Ontspanning van het vegetatieve systeem: sneller afbouwen van stress en spanning.
– Versterking van de spieren en het bindweefsel
– Rekking van de gewrichtsbanden en ontlasting van de wervelkolom
– Activering en harmonisering van het meridianen-systeem

MEDISCHE BEPERKINGEN
Als u vragen heeft met betrekking tot het gebruik van de CHI-VITALIZER kunt u beter eerst uw arts of fysiotherapeut raadplegen.

CONTRA-INDICATIES
U mag de chi-vitalizer niet gebruiken:
1. Gedurende de zwangerschap
2. Bij hartklachten
3. Bij Koorts
4. Bij niet genezen botbreuken
5. Binnen een uur na de maaltijd

OPBOUW
De behandeling met de CHI-VITALIZER moet worden opgebouwd van ongeveer 7 minuten tot een kwartier per keer. Dit om het lichaam voorzichtig te laten wennen aan de veranderingen die er plaats gaan vinden.

BEHANDELPROGRAMMA, de mogelijkheden

Je kunt bij mij in de praktijk een opbouwende kuur doen met de CHI VITALIZER in combinatie met een massage. Je komt dan 2 maal per week, 1 keer alleen voor de behandeling met de vitalizer waarbij we de duur en intensiteit opbouwen en 1 keer in combinatie met een ontspanningsmassage van een half uur. Deze behandelingen passen we een maand toe . De bijdrage voor deze 8 behandelingen € 195,00