Recensies

[sgrb_review id=1]

 

Vorige week een honingmassage gehad. Super relaxt ontvangen en Carla heeft echt de tijd voor me genomen. Voel me heerlijk na de behandeling. Zit goed in mijn vel! Kom zeker terug om ook eens de andere behandelingen te ondergaan!Bedankt Carla!

Laura

Super Reading gehad! De informatie die ik heb ontvangen kan ik wat mee. Zeer positieve ervaring! Zeker een aanrader.

Noelle

Super mooi consult gehad en Carla brengt het ook met veel liefde en zachtheid, maar zegt wel waar het op staat. Ik zeg boek een consult en ervaar het zelf ! En Carla, dank je wel ♡

Karianne

Ik heb een honing massage gehad. WOW! Mijn rug is helemaal als nieuw!

Marieta

Een bijzondere massage die iedereen zichzelf zou moeten gunnen. Liefdevol, zacht en sterk tegelijk, het laat je energie weer vrij  stromen en zorgt ervoor dat je weer optimaal kunt functioneren. Bedankt Carla, ik kom zeker weer!

Emanuelle

Ik ga altijd met veel plezier naar je toe.  Zo ontspannen als ik bij je vandaan kom! Als je echt wilt  ontspannen is deze praktijk  zeker aan te raden, een dikke 10 hoor!

Liesbeth

Genoten van je healing… zo zacht… zo zuiver en liefdevol. Heel fijn je te hebben mogen ontmoeten!

Sandra

Jouw healingen zijn zacht en liefdevol en raken veel aan bij mij. Het is krachtig en helend.

Christina

Ik ben bij Carla geweest voor een honingmassage. Pittig doch goed voor mij. Carla is deskundig, zorgvuldig en met een hart vol liefde. Ik voel me verwend en weer opgeladen. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook een stenenorakel ga ik zeker een keer bij haar uitproberen.

Maud

Carla is bij mij geweest om ons huis energetisch te reinigen met salie. Ze is een wijze vrouw die rust brengt en achterlaat. Vooraf was ik in de veronderstelling dat dit ‘zweverige’ types zouden zijn, maar het tegendeel bleek waar toe ik Carla ontmoette.

Anne