Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage:

Een heerlijk zachte lichaamsmassage, met volledige aandacht en zorg gegeven voor een weldadige ontspanning van lichaam en geest.

Voel je jezelf uitgeblust of vermoeid, last van verkrampte en pijnlijke spieren, dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Het karakter van een ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door het langzaam  strijken, kneden en schudden van het lichaam.

We hebben allemaal tijd nodig om te ontspannen en weer los te komen van de dagelijkse bezigheden. Doen we dit niet, dan zal het lichaam na verloop van tijd protesteren in de vorm van verkrampte spieren en mentale overprikkelen. Ontspanningsmassage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid. Maar ook wanneer je niets mankeert kan een massage een zeer prettige ervaring zijn.

Wat doet een ontspanningsmassage met je?
Doordat je het lichaam goed ontspant, kunnen ook allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd. Ook helpt een massage lichaam en geest beter tot rust te brengen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Het is een cadeautje voor jezelf om je vitaliteit te behouden of te hervinden.

Hierbij stroomt ook mijn helende energie en geniet je van een dubbele werking.

Een massage van voor-en achterzijde van het lichaam duurt een uur en kost €70,00